Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals beschreven in ons privacybeleid.

PeelRand Classic 2023 geslaagd

, Zondag 2 april werd de 18e editie van de PeelRand Classic verreden.

De organisatie kijkt terug op een geslaagd evenement, echter niet geheel zonder probemen.

In de weken voorafgaand aan die stralende zondag liet Pluvius zich van zijn beste kant zien. Maar die vele regenval deed de toch al drassige Peelgrond geen goed. Op het laatste moment moesten diverse wegen uit de route geschrapt worden om te voorkomen dat de  auto's van onze deelnemers teveel schade zouden aanbrengen aan de fraaie wegen in dat gebied. Door de uitzetters zijn de aanpassingen zorgvuldig ingebouwd, de deelnemers hebben daar nauwelijks wat van gemerkt.

Een tweede probleem was er een meer van deze tijd. Kort voor het sluiten van de finish viel de verbinding met de server van Rallycheck uit. Door kordaat handelen en in allerijl telefonisch contact leggen met het hoofdkwartier van Rallycheck, rolde er toch een Voorlopige Uitslag uitslag uit de printer. Het leek er op dat er zeker bij de top drie geen verschuivingen te verwachten zijn. Ruimschoots binnen het gesteld tijdschema konden de prijzen worden uitgereikt.

Op zo kort mogelijke termijn worden de resultaten van de laatste paar equipes ingevoegd en zullen de toegezegde correcties en neutralisaties worden verwerkt zodat de Definitieve Uitslag kan worden gepubliceerd.

Ondanks de genoemde probleempjes, waar de organisatie overigins geen grip op had, kijken we toch terug op een geslaagde dag in het Brabantse en Limburgse land aan de Rand van de Peel.

Deelnemers, allemaal bedankt voor uw deelname en we hopen jullie in de volgende editie graag terug te zien.

En Brasserie Manege Het Keelven, hartelijk dank voor uw zeer gewaardeerde gastvrijheid.

De Organisatie Commissie,

Jack, Jos, Huub, Adri, Ad en Wiel 

Afdrukken  E-mailadres